Angstbehandling

Angstbehandling

Er angst blevet en byrde, der begrænser dit liv og forhindrer dig i at leve fuldt ud?

Angst kan behandles, og du behøver ikke længere lide i stilhed. Ved at tage skridtet mod angstbehandling åbner du døren til en verden af muligheder og frihed. Angstbehandling hjælper dig med at bryde fri og genoprette harmoni og ro i dit sind. Det gælder både for børn, unge og voksne.

Jeg tilbyder angstbehandling til børn, unge og voksne i individuelle forløb samt gruppeforløb for unge.

Hvad er angstbehandling?

I angstbehandling handler det om at tilegne sig nye strategier og opbygge modet til at tage udfordringen op, uanset hvad angsten er rettet mod.

  • Du lærer at forstå angsten og symptomerne, både mentalt og kropsligt.
  • Du lærer strategier til at håndtere angsten
  • Du lærer at genvinde kontrollen over angsten
  • Du opnår større trivsel, indre ro og livsglæde.

Angstbehandling handler ikke kun om at håndtere symptomerne. Det handler også om at genopbygge dit selvværd, øge din selvtillid og genopdage glæden ved at leve uden frygtens skygge. Ved at tage kontrollen over din angst kan du begynde at genoprette balancen i dit liv, og skabe meningsfulde relationer.

Det er en gradvis og progressiv proces, hvor du lærer trin for trin i dit eget tempo, der passer til dig og de specifikke angstproblematikker du står overfor. Vi strukturerer forløbet ud fra hvad du har brug for i forhold til din angstproblematik.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang i behandlingen, hvor både krop og sind er inddraget. Angst er ikke kun en mental udfordring, men påvirker også kroppen og din generelle trivsel. Derfor fokuserer jeg på at skabe balance og harmoni i hele dit system.

Jeg bruger evidensbaserede tilgange som kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, mindfulness, åndedrætsteknikker samt kropslige øvelser som beroliger nervesystemet. Vi udforsker og lærer at forstå de underliggende tanker, følelser, kropsfornemmelser og reaktionsmønstre der er forbundet med angst.

Ønsker du at få hjælp til at slippe ud af angstens greb vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Angstbehandling kan både være gennem kropsterapi og individuelle terapisamtaler. Mange har glæde af at kombinere de to tilgange, men det kan sagtens være udelukkende den ene tilgang. Du er velkommen til at booke en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvis du ønsker at tale med mig inden du bestemmer dig for at booke en session.

Er du forælder til et barn med angst?

Jeg tilbyder angstbehandlings – gruppeforløb for unge 14-16 år. Læs mere her.