Access Bars behandling

Access Bars behandling

Access Bars

Hvad er Access Bars?

Access Bars behandling skaber indre ro og afslapning. En slags ”harddisk-oprydning” hvor hjernebølgerne falder til ro, og åbner op for mere lethed og overskud i dit liv.

Gennem nænsom berøring af 32 energipunkter på hovedet aktiveres en proces hvor hæmmende og uhensigtsmæssige overbevisninger, tanker og adfærdsmønstre bliver justeret til en mere hensigtsmæssig og givende form.

Følelser, tanker og begrænsninger som står i vejen for din indre glæde frigøres under behandlingen.

Behandlingen hedder Access Bars, da ”Bar” er en energibane mellem to punkter på hovedet, der har forbindelse til nogle bestemte centre i hjernen. ”Access” betyder adgang. Derfor navnet Access Bars.

I Access Bars berøres 32 punkter på hovedet meget blidt. Disse punkter påvirker forskellige områder som fx kreativitet, håb & drømme, bevidsthed, kontrol, glæde, krop m.m. Disse områder rummer ophobede holdninger, tanker og blokeringer, som ubevidst er blevet opbygget gennem livet.

 

Hvad hjælper Access Bars behandling med?

Access Bars behandlinger hjælper dig til at åbne op for mere nærvær og nye muligheder i dit liv. Du slipper gamle overbevisninger og vaner der ikke længere gavner dig. Dette åbner op for nye valgmuligheder og mindre fordømmelse i dit liv, så du kan bruge energien der hvor den gavner dig mest.

Selvom du falder i søvn under en behandling, virker Access Bars stadigvæk. Den gavnlige effekt sker nemlig helt af sig selv, uden at du behøver gøre noget.

Er du i tvivl om hvad du skal starte med, så book en gratis samtale. Her finder vi sammen frem til det bedste forløb for dig.

Hvordan foregår en Access Bars behandling?

Access Bars hjælper dig fx til:

• Mindre tankemylder og stress
• At være mere tilstede i nuet
• Større indre ro og balance
• Slippe uhensigtsmæssige vaner og åbne op for nye og mere hensigtsmæssige
• Bedre nattesøvn
• Forbedring af opmærksomhedsforstyrrelser som fx ADHD og OCD
• Forbedret fokus samt indlæringsevne

Det har vist sig at Access Bars behandling også er effektiv og gavnlig for børn med særlige behov. 

”Jeg kan mærke, at jeg har sluppet noget vrede. Behandlingen gav mig en form for ro. Det var en intens oplevelse…. Jeg føler det lidt, som jeg er gået i dvale, og det er meget behageligt. Jeg havde lidt ondt i ryggen, da jeg kom, men det mærker jeg intet til lige nu” Anne Byskov, Femina 2019

Læs hele artiklen på femina.dk her: https://www.femina.dk/sundhed/krop-velvaere/alternativ-behandling-rens-din-indre-harddisk-med-access-bars

Hvordan foregår en Access Bars behandling?

Selve behandlingen foregår i trygge og rolige omgivelser. Du er fuldt påklædt og ligger på ryggen, på en briks med et tæppe over dig.

Jeg berører blidt de 32 Bars punkter på dit hoved, i forskellige kombinationer. Hvert energipunkt står for et område som fx venlighed, glæde, håb & drømme m.m. Når disse ”Bars – punkter” aktiveres frigives fastlåste og uhensigtsmæssige begrænsninger og holdninger som er forbundet med netop dette område i dit liv.

Behandlingen virker afstressende, idet hastigheden på dine hjernebølger sænkes. Du kommer derfor ned i en alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand der aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter. Du vil højst sandsynlig mærke at du meget hurtigt falder til ro. Og falder du i søvn er det helt ok. Behandlingen virker nemlig også mens du sover.

Kan jeg kombinere Acces Bars behandling med andre sessioner?

Access Bars behandlinger kan både tages separat og i kombination med andre sessioner som fx individuelle samtaler.

Individuel terapi

Individuel psykoterapi

Nærværende samtaler der skaber den forandring du ønsker

Kropsterapi massage

Kropsterapi

Kropsterapi skaber bevidsthed og balance i krop og sind

Access Bars behandling

Access Bars

Access Bars skaber indre ro og afslapning

Online samtaler Morliv - Helle Bülow Hansen

Online samtale

Når du har brug for fleksibilitet, men ønsker en nærværende samtale.