Jeg tilbyder

Gratis samtale notepad

Gratis samtale

Har du spørgsmål – eller ønsker du at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale.

Som udgangspunkt foregår samtalen via telefon.

Hvis du ønsker den skal foregå via Zoom skriver du det bare i kommentarer, når du booker tiden. Så sender jeg et link.

hjerte træ morliv.dk

1-1 session

1:1 session er for dig som ønsker en positiv forandring i dit liv. Et ønske om at få det bedre med dig selv og dine relationer, og dermed opnå større livsglæde, styrke og overskud i dit liv.

Disse sessioner kan du vælge at tage som kropsterapi, individuelle samtaler eller online samtaler.

Helhedsterapi handler om det hele menneske. Din krop afspejler dit liv, og husker det du har glemt. Både fysisk og psykisk.

‘Krop, psyke og relationer hænger sammen, og alt hvad vi oplever lagres i vores krop, nervesystem og sansninger. Både positive og negative oplevelser.

Stress, traumer, uforløste følelser som sorg, vrede og angst kan sætte sig som spændinger og smerter i kroppen – hvis ikke du får taget dig kærligt af det. Omvendt kan fysiske smerter påvirke vores psykiske tilstand negativt. 

Min tilgang er helhedsorienteret, og i sessionerne inddrager jeg psykoterapi, kropsterapi og familierådgivning i det omfang der giver mening for dig og din situation. Indmellem giver det mening at adskille de forskellige tilgange, og andre gange er det meningsfuldt at kombinere dem i et forløb.

Samtalesessionerne kan tages individuelt, men kan også kombineres med andre familiemedlemmer i det omfang det giver mening.

Jeg har stor erfaring – og viden i det at være en familie med særlige behov. Både personligt og fagligt.

familiesamtaler

Familiesamtaler

Familiesamtaler er for dig som har brug for at få en fælles viden og forståelse, samt nye indsigter om hinanden i familien. 

Disse samtaler kan meget af det samme som de fysiske samtaler, men er selvfølgelig anderledes.

Begge samtaleformer er gode – de er bare forskellige.

Disse samtaler kan både være individuelle samtaler eller sammen med din partner i forhold til familielivet.

Kirsebærtræ med blomster

Det kærlige mødrefællesskab

Denne lukkede facebook-gruppe er til dig som er mor til et barn med særlige behov, og som længe har drømt om at finde indre fred med at være en “god nok mor” – ikke perfekt!

Det er til dig der bruger meget energi på at gøre andre tilfredse og glemmer dig selv, og dig der ved at den letteste vej i mål, er sammen med et stærkt fællesskab af ligesindede.

Kort sagt: til dig der gerne vil lære at finde selvkærligheden frem og opnå indre fred til glæde for både dig og dit barn. 💕

Hvis det lyder den mindste smule genkendeligt, så er du endt det helt rigtige sted.

Her finder du nemlig:

👉 Adgang til sparring, inspiration, tips & tricks m.m.

👉 Månedlige liveoplæg om at være kvinde og mor til et barn med særlige behov.

👉Et stærkt fællesskab der er der for dig når det er sjovt, svært, hårdt, nemt, og elendigt. Kort sagt: det kvindenetværk du har fortjent.

Jeg er selv mor til 3 skønne voksne børn, og min ene søn har Downs syndrom, og har hjulpet mange mødre med at finde indre ro og selvaccept i flere år.

Tænk hvor du kan være om bare 6 måneder, hvis du begynder i dag 💕

Gruppen er gratis at deltage i, men jeg forventer at du bidrager til den gode stemning, sender hjerter og tommeltotter når de andre medlemmer deler og generelt bare er med på at det vi giver, er det vi får tilbage.

Læs mere om mig her: https://www.hellebulowhansen.dk/om-mig/