Anbefalinger

"Helle er en person man meget hurtigt får tillid til: Hun er professionel, varm og meget kompetent. Hun har den helt unikke egenskab, at hun kan både lytte og give plads, samtidig med at hun kan stille de rigtige spørgsmål og være vejledende. Jeg er selv uddannet coach og har meget erfaring med samtaler. Det særlige ved Helle er at hun er både en utrolig kompetent psykoterapeut og erfaren familierådgiver. Jeg har haft mange gode samtaler med hende omkring dilemmaer, som handler mine børns udvikling og trivsel. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle både til 'live' 1-1 samtaler og online samtaler, som kan foregå enten på telefonen/ på skærmen fx zoom eller på hendes adresse."
Camilla, 42
"Var spændt på hvordan online samtale ville være. Det er første gang. Det levede fuldt ud op til at have samtale hvor vi er fysisk sammen. Helle er fantastisk til at få skabt rammerne og få de ting der fylder mest sat i spil. Hun møder mig præcis der hvor jeg er uden at dømme og forstår mig næsten uden jeg sætter ord på. En klar fordel ved online er at jeg ikke skal planlægge kørsel. Samtalen kan nærmest tages på dagen hvis man lige har brug for det."
Mette, 51
"Min teenage datter har gået hos Helle i et samtale og kropsterapi forløb. Hun har kæmpet med angst, haft det rigtig skidt i en hård skilsmisse.Hun havde svært ved at åbne op og tale med nogen. Hun er gennem behandlingsforløbet hos Helle blevet mere glad, lettet og tryg. Jeg kan kun give Helle mine varmeste anbefalinger, jeg er meget taknemmelig for den hjælp og støtte hun har givet min datter. Helle er super dygtig, professionel og nærværende."
Karina, 41 år & mor til Olivia
"Helle har hjulpet mig rigtig meget. Jeg er blevet bedre til at tale med andre om mine problemer og sige de ting jeg føler højt. Helle er meget sød, hun er en person som giver gode råd, som jeg har haft nemt ved at huske. Hun er rigtig god at tale med. Og massagen var virkelig rar, den fik mig til at slappe meget af."
Olivia, 14 år
"Jeg har i den grad oplevet følelsen af at "rykke mig" efter at have været på briksen hos Helle. Helle er først og fremmest dygtig og vidende på et bredt og yderst relevant felt. Dernæst er Helle som person både sympatisk, forstående og formår at gøre komplicerede udfordringer håndgribelige og simple. Helle har fået mig til at indse, at jeg er god nok, som jeg er. Og jeg ser nu frem til en bedre fremtid med min familie."
Henriette, 42 år
"Jeg fik anbefalet at købe en prøve time hos Helle, da jeg havde mange spændinger i kroppen, dårlig skulder og havde det dårligt psykisk (PTSD, depression) efter en meget traumatisk oplevelse på mit arbejde. Jeg har kun ros til Helle, hun er professionel i alt hvad hun laver, der er ro og man føler sig tryg. Jeg har ikke kunne finde nogle der har kunne tage hånd om mig både fysisk og psykisk, en kombination af kropsterapi og psykoterapi har været lige det jeg havde brug for, jeg vil til hver en tid anbefale Helle."
Sisse, 48 år
"En afgørende mulighed for at være i Helle's hænder. Jeg kan varmt anbefale hendes professionelle samtaler og kropsbehandlinger"
Kvinde, 57 år
"Jeg har haft fornøjelsen af en kropsterapi-behandling hos Helle, og det kan virkelig anbefales. Helle er hjertelig, nærværende og dygtig. Det var en dejlig behandling, der løsnede op for spændinger i ryg og nakke, og jeg gik derfra med en skøn følelse af velvære "
Christine Lego Boye
"Vil lige sige tak for igår. Dejlig oplevelse. Følelsen af en særlig energi klingede af efter en times tid. Jeg var ret træt om aftenen, men på en god måde. Og sov glimrende om natten til vækkeuret ringede hvilket jeg sjældent oplever, da jeg plejer at have afbrudt søvn og tidlig opvågning. Glæder mig til næste gang :)"
Pernille, 52 år
"Min session hos Helle, både startede og endte varmt. Helle har et vidunderligt, varmt, nærværende og kærligt sind. Hun er nysgerrig og formår at stille spørgsmål, hvorpå egne refleksioner udfordres. I behandlingen lader hun sin egen energi og ro, strømme igennem sine berøringer og tryk, hvilket giver en fantastisk og dyb ro indeni. Jeg var sløv og træt efter min behandling, men på en positivt måde. Min oplevelse var, at jeg ligesom skulle “igang igen”. Dejlig fornemmelse på en almindelig hverdag, hvor tiden styrer mere end ønsket!"
Vivian, 39 år
"Jeg kan varmt anbefale Helle's kropsbehandlinger. Helle er rent professionelt og med sin varme og venlige personlighed klar til at tage imod mig fra det øjeblik jeg træder ind ad døren. Jeg føler mig med det samme tryg i de rolige og behagelige omgivelser. Helle er god til at minde om at bruge vejrtrækningen undervejs, til at komme i dybden. Jeg føler efter hver behandling en større lethed og smidighed i kroppen. Jeg har bestilt min næste tid"
Lene, 57 år