Angstbehandling
Gruppeforløb for unge 14-16 år

Angstbehandling

Ungdomstiden kan i sig selv være udfordrende, og hvis den unge samtidig kæmper med angst, kan det næsten føles uoverskueligt. 

At være fastlåst i angsten påvirker hele ens liv, og skaber udfordringer i skolelivet, selvværdet og det sociale liv. Og det har ofte indflydelse på hele familien.

Angst kan behandles – med den rette hjælp

 Jeg tilbyder, i samarbejde med Lene Haltrup, et angstbehandlingsforløb i København – for unge mellem 14 og 16 år. Det vil være små hold med max. 8 deltagere.

Lene har mange års erfaring i at hjælpe børn, unge og deres forældre til bedre trivsel. Hun er bla. uddannet forældre & ungecoach, yoga – og mindfulnesslærer, ungdomsskolelærer, Inklusions-/AKT vejleder.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for jer at se jeres unge børn trives og have en lykkelig tilværelse. Men hvis angst har sneget sig ind i deres liv, kan det være en udfordrende tid for både dem og jer.

Vores angstgruppeforløb for unge er skabt specielt til at give jeres børn den bedste mulighed for at overvinde deres angst og genfinde glæden ved livet. Men vi ønsker også at understrege, at dette forløb ikke kun er til fordel for dem – det er også en støtte til dig som forælder.

Forløbet tager afsæt i en helhedsorienteret tilgang til angstproblematikker, hvor både det kropslige og det mentale er i fokus. Vi bruger evidensbaserede metoder som Kognitiv adfærdsterapi og Metakognitiv terapi, og arbejder derudover med kropslige øvelser og åndedræt. På selve kurset vil du få brugbar viden og indsigt i effektive metoder til at håndtere angsten, både teoretisk og praktisk. Mellem sessionerne vil der ofte være hjemmeopgaver ift. det der er blevet arbejdet med.

Det foregår i trygge og rare omgivelser i det skønne sundhedshus Nordic Health House i København. Det er nemt at komme dertil med offentlig transport, og der 3 timers gratis parkering i hele området.

Forældre er med 3 af møderne. I starten og slutningen – samt midt i forløbet. På disse møder vil det være en vekslen mellem at være fælles og være opdelt i forældregruppe og ungegruppe. Du får som forælder indsigt i de metoder der arbejdes med, og bliver klædt på til at støtte op om dit barns arbejde med angsthåndteringen gennem forløbet.

Der vil være fri sparring under hele forløbet. Det vil sige at du har mulighed for at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller noget du har brug for at vende med os. Dette gælder både for dig som forælder og for dit unge barn.

Læs mere om angstbehandling her.

Praktisk info om gruppeforløbet

Hvornår:

Forløbet består af 11 mødegange á 2 timer, hvoraf de 3 mødegange også er for forældre. Vi mødes på følgende datoer:

 • onsdag d.1/11     Fælles forældre & unge
 • onsdag d.8/11     
 • onsdag d.15/11   
 • onsdag d.22/11   
 • onsdag d.6/12     Fælles forældre & unge
 • onsdag d.13/12   
 • onsdag d.3/1       
 • onsdag d.10/1     
 • onsdag d.17/1     
 • onsdag d.31/1     Fælles forældre & unge
 • torsdag d.14/3     


Hvor:

NOR – Nordic Health House
Hejrevej 30, 3.sal
2400 Kbh.NV


Hvordan:

For at kunne deltage på forløbet er det en forudsætning at den unge og mindst én forælder har deltaget i Indledende samtale med mig. Her finder vi sammen frem til om gruppeforløbet er det rigtige, eller om det være mere gavnligt med individuelle samtaler.

Det praktiske:

Fri telefonisk sparring under hele forløbet.

Materialer: Der bliver udleveret en mappe med de manualer vi bruger.

Forplejning: Der vil være snacks og kaffe, te, saft til pausen.

Tilmelding: Senest d. 1/10 2023. Max. 8 deltagere på hvert hold. Du starter med at booke en indledende samtale på www.hellebulowhansen.dk Her finder vi frem til om forløbet er det rette for dit barn/ung.

Kontakt: Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. Helle Bülow Hansen T: 31748709

Pris:

Indledende samtale (60 min): 800,-

Angstbehandlingsforløbet i alt 11 sessioner á 2 timer:  8400,-

Der er mulighed for at opdele betalingen i rater.

Lene Haltrup Forældre & ungecoach, Yoga – og mindfulnesslærer, Ungdomsskolelærer, Inklusions-/AKT vejleder
Helle Bülow Hansen Morliv portræt

Lene Haltrup

Forældre & ungecoach, Yoga – og mindfulnesslærer, Ungdomsskolelærer, Inklusions-/AKT vejleder

Helle Bülow Hansen

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Familierådgiver, Mindfulnesslærer

Lene Haltrup Forældre & ungecoach, Yoga – og mindfulnesslærer, Ungdomsskolelærer, Inklusions-/AKT vejleder
Helle Bülow Hansen Morliv portræt

Lene Haltrup

Forældre & ungecoach, Yoga – og mindfulnesslærer, Ungdomsskolelærer, Inklusions-/AKT vejleder

Helle Bülow Hansen

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Familierådgiver, Mindfulnesslærer