Om mig

Helle Bülow Hansen Morliv portræt stor

Jeg hedder Helle Bülow Hansen og er uddannet Certificeret NLP psykoterapeut samt TOTUM kropsterapeut, og startede op som selvstændig i 2019. 

Jeg har igennem flere år arbejdet som familierådgiver i kommunen. Derudover har jeg mange års erfaring i skole og institutionsarbejde, hvor jeg samarbejdede med børn, unge og familier – med og uden særlige behov/handicap.

Jeg er født i 1966, er gift og har 3 voksne børn sammen med min mand. Min ene søn har Downs syndrom, hvilket har ledt os som familie på en udviklingsrejse med lidt anderledes udfordringer og perspektiver på livet, end vi kendte til i forvejen.

I mit professionelle arbejde bruger jeg min personlige og faglige viden og erfaringer til at stille skarpt på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig eller din familie.

Du er velkommen til at booke en gratis 20 min. afklarende samtale, hvis du vil høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Helle Bülow Hansen Morliv portræt stor

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Dansk Behandlerforbund (RAB – godkendt), hvilket er din garanti for at jeg lever op til foreningernes kriterier for uddannelse og erfaring. Jeg modtager løbende supervision, og udvikler mig fagligt via kurser og uddannelser.

www.danskbehandlerforbund.dk 
www.dpfo.dk

Min erfaring dækker...

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet med følgende områder: